ABOUT EAST

SEE YOU AT STRIJP T

EAST is anders dan anders, inspirerend en dé uitvalsbasis op Strijp-T voor diverse zakelijke evenementen. Gevestigd in het Innovation Powerhouse, een voormalige energiecentrale van Philips uit 1958, is EAST een plek om elkaar te ontmoeten, te inspireren en waar samen koken en genieten zorgen voor een unieke ervaring. Wil je meer weten over deze dynamische en inspirerende omgeving? Kijk dan ook eens op www.strijp-t.nl. De locatie aan de Zwaanstraat is zeer goed bereikbaar per trein (5 minuten loopafstand van station Strijp-S), auto (voldoende gratis parkeermogelijkheid voor de deur en slechts 10 minuten vanaf de A2) en fiets (10 minuten vanaf het stadscentrum).

EAST

Innovation Powerhouse / Strijp-T
Zwaanstraat 31F
5651 CA Eindhoven
06 11222236
INFO@THISISEAST.NL

 

OPENINGSTIJDEN

Deli & Coffee Bar
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Restaurant
Maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur en op afspraak

WIL JE MEER WETEN

Nieuwsgierig naar wat jij en EAST nog meer voor elkaar kunnen betekenen? Of heb je vragen omtrent de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op via 06 11222236.

WERKEN BIJ EAST?

Koken en eten verbindt en dat is waar het bij EAST om draait.

EAST biedt jou als migrantenvrouw de kans om in een open en inspirerende werkomgeving te ontdekken waar je goed in bent en wat bij je past. Zo kun je een eerste stap zetten op de Nederlandse arbeidsmarkt en mogelijk vanuit deze plek doorstromen naar een baan in diverse sectoren, waaronder horeca en voeding en de zakelijke- en maatschappelijke dienstverlening.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER

PARTNER WORDEN VAN EAST?

Maak je onderdeel uit van een recreatie-, horeca- of retailonderneming en wil je jouw gasten laten genieten van de smaken en gerechten van EAST? Dat kan! Als partner van EAST kun je onze producten binnen je eigen organisatie aanbieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.