Workshops & Events

Inspirerend, lekker & verrassend

EAST biedt de mogelijkheid om op een actieve manier kennis te maken met de keukens en smaken uit ‘het Oosten’. Denk aan inspirerende kookworkshops, verrassende proeverijen en leerzame kookdemonstraties.

dinsdag 9 april 2019, 18.00 tot 22.00 uur

Kookworkshop Authentiek Indiaas

workshop

De Indiase keuken is beroemd om haar heerlijke curry’s; kruidig met de nodige ‘pit’. Er is echter meer dan dat…

Tijdens de kookworkshop ‘Authentiek Indiaas’ maak je met elkaar verschillende Indiase gerechten uit diverse regio’s. We vertellen je graag de achtergrond/herkomst van de gerechten en wat een gerecht nu zo speciaal maakt. De Indiase keuken kent een rijke verscheidenheid aan vegetarische gerechten; een combinatie van heerlijke groentes, kruiden en specerijen zorgen dat je vlees/vis helemaal niet mist. Naast dat we verschillende vegetarische gerechten maken komt er ook iets met vlees/vis op tafel.

Samen koken ‘From Scratch’

Je gaat gerechten maken ‘from scratch’, dus geen kant-en-klare zakjes of kruidenpasta’s. Alle ingrediënten liggen vers op de keukentafel en jij mag er iets moois van maken.

Het uitgangspunt van al onze workshops is dat je alle ingrediënten in Eindhoven moet kunnen kopen. Wij geven je graag de juiste (lekkere) adresjes zodat je ook na afloop thuis naar harte lust Indiaas kunt koken.

De workshop wordt verzorgd door StarliciousFood en duurt van 18.00 tot 22.00 uur.

Kosten

De kosten van deze kookworkshop zijn € 52,50 p.p. Dit is inclusief consumpties en receptuur. Inschrijven kan via de website van StarliciousFood.