Workshops & Events

Inspirerend, lekker & verrassend

EAST biedt de mogelijkheid om op een actieve manier kennis te maken met de keukens en smaken uit ‘het Oosten’. Denk aan inspirerende kookworkshops, verrassende proeverijen en leerzame kookdemonstraties.

Kom koken! Volg bijvoorbeeld een kookworkshop Libanees, Perzisch of Vietnamees. Inspirerende en vernieuwende gerechten staan in de workshops centraal waarbij gebruik wordt gemaakt van de gewoonten, gebruiken en toepassing van ingrediënten uit de mix van culturen en keukens.

In samenwerking met STARLICIOUSFOOD KOOKSTUDIO EINDHOVEN verzorgt EAST diverse kookworkshops. U kunt individueel of met een paar personen inschrijven. Bekijk hieronder ons aanbod voor open inschrijvingen.

 

ALS GROEP EEN WORKSHOP?

Wilt u met vrienden, collega’s of familie een kookworkshop bij EAST volgen? Ook dat kan! Samen aan de slag met (on)bekende producten en technieken bevordert de creativiteit en samenwerking.

EAST biedt een ruime keuze aan kookworkshops uit het nabije en verre oosten. Volg bijvoorbeeld een Authentiek Indiase, Maleisische of Libanese workshop. Fan van kleine hapjes en gerechten? Boek dan de kookworkshop Fingerfood Midden-Oosten of Azië. Deze kookworkshops worden verzorgd in samenwerking met STARLICIOUSFOOD KOOKSTUDIO EINDHOVEN. En heeft u een specifiek verzoek? Dan denkt EAST graag met u mee!

U bent ook van harte welkom met een internationale groep; alle kookworkshops kunnen in het Engels worden gegeven.

zondag 7 juli 2019 | workshop

Kookworkshop Curry Sunday

>

zondag 14 april 2019 | workshop

Kookworkshop Dim Sum Sunday NIEUW

>

dinsdag 9 april 2019 | workshop

Kookworkshop Authentiek Indiaas

>

zondag 10 maart 2019 | workshop

Kookworkshop Mezze Sunday

>