Meeting Area

Eat, drink, meet and inspire

Met haar internationale uitstraling en karakter is EAST een plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Van culinair vergaderen tot netwerkevent, EAST is de ideale locatie voor diverse zakelijke bijeenkomsten buiten de deur. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Samen kijken we naar de beste opstelling voor uw bijeenkomst! En dankzij haar centrale ligging op StrijpT is de locatie zeer goed bereikbaar. Met onze verschillende arrangementen zorgen wij er voor dat uw dag compleet wordt verzorgd. Ook mogelijk om uw zakelijke bijeenkomst te combineren met een kookworkshop, Strijp-T tour of tasting.

BEIROET

RUIMTE TOT 75 PERSONEN

‘Beiroet’ is door zijn ruime oppervlakte zeer flexibel in gebruik en leent zich daardoor uitstekend voor zeer diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie voor het gehele bedrijf, een vergadering of een interactieve workshop. In overleg worden de verschillende tafels in de gewenste opstelling neergezet of weggehaald.Het is mogelijk om gebruik te maken van onze flip-over en digitaal presentatiescherm.

JAIPUR

RUIMTE TOT 14 PERSONEN

‘Jaipur’ is uitermate geschikt voor een teammeeting, overleg of (culinaire) vergadering met een groep tot 14 personen.
De knusse ruimte biedt veel privacy en is voorzien van lange tafels in vergaderopstelling en comfortabele stoelen. Het is mogelijk om gebruik te maken van onze flip-over en digitaal presentatiescherm.

GROEPSARRANGEMENTEN

EAST biedt diverse mogelijkheden om uw zakelijke evenement of vergadering te combineren met teambuilding. In samenwerking met verschillende partners bieden wij onder andere verschillende kookworkshops, tea & coffee tastings en een Strijp-T inspiratietour.

Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

VERGADEREN + KOKEN

Na de vergadering is het tijd voor ontspanning en lekker eten. In samenwerking met StarliciousFood biedt EAST een rijk en gevarieerd aanbod aan kookworkshops. Gaat het met name om de ‘gezelligheid’ of is een stukje teambuilding belangrijk? Staan jullie het liefst heel de avond in de keuken of willen jullie vooral veel tijd om lekker te tafelen? Dit is allemaal mogelijk! We denken graag met u mee over welke workshop het beste aansluit bij uw wensen. 

Het complete aanbod van kookworkshops vind u hier.

VERGADEREN + STRIJP-T TOUR

In samenwerking met NeverEverBlue bieden wij exclusief de Strijp-T Tour aan. Een van de gidsen van NeverEverBlue neemt jullie mee op een inspirerende tour over het nieuw ontwikkelde terrein Strijp-T. Tijdens deze tour komt u meer te weten over de achtergrond van dit gebied en maakt u kennis met de ondernemers die hier gehuisvest zijn. 

RESERVEREN

Wil je gebruik maken van (een van) onze vergaderruimtes? Of heb je vragen omtrent de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wanneer wij de aanvraag hebben ontvangen krijgt u zo spoedig mogelijk de digitale brochure met uitgebreide informatie en prijzen toegestuurd.