WORK AT EAST

THE POWER OF FOOD & COOKING

Inspirerende werk(ervarings)plekken voor internationals en migrantenvrouwen. EAST zoekt regelmatig werknemers met liefde voor eten, koken en gastvrijheid.

Ben jij een international en/of migrant en op zoek naar een (eerste) baan in Eindhoven? Wil je graag in Nederland aan het werk maar lukt het moeilijk om een leuke baan te vinden? Misschien is er sprake van een taalbarrière en/of sluit je opleiding niet aan bij openstaande vacatures in de regio. EAST nodigt je van harte uit om je aan te sluiten bij ons internationale en culinaire team!

KANSEN

Koken en eten verbindt en dat is waar het bij EAST om draait. EAST biedt jou als migrantenvrouw de kans om in een open en inspirerende werkomgeving te ontdekken waar je goed in bent en wat bij je past. Zo kun je een eerste stap zetten op de Nederlandse arbeidsmarkt en mogelijk vanuit deze plek doorstromen naar een baan in diverse sectoren, waaronder horeca en voeding en de zakelijke- en maatschappelijke dienstverlening.

WAT HEEFT EAST TE BIEDEN?

Je kunt bij EAST op verschillende gebieden en in diverse functies aan de slag. Denk hierbij aan de bereiding van gerechten voor de DELI en CATERING van EAST, het begeleiden van deelnemers in de KITCHEN tijdens kookcursussen- en workshops of het bedienen van de gasten in de Deli. EAST kijkt daarbij naar jouw specifieke kwaliteiten en leerpunten en zorgt ervoor dat je leert wat belangrijke normen en waarden zijn binnen de Nederlandse arbeidscultuur. Dit biedt jou een goede opstart richting functioneren op de Nederlandse arbeidsmarkt.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Alles draait bij EAST om koken en eten. Affiniteit met en passie voor koken en eten is dan ook een vereiste. Het is van belang dat je ervaring hebt met de keuken van je achtergrond en dat je gevoel hebt voor smaken. Daarnaast is het nodig dat je óf goed Nederlands spreekt en basiskennis hebt van de Engelse taal óf dat je goed Engels spreekt en basiskennis hebt van de Nederlandse taal.

Ben jij de vrouw die in jouw ‘thuis’ altijd kookte voor familie en tijdens feestjes en wil jij je passie voor koken en eten in Nederland op professionele basis voortzetten? Neem dan  contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!